Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми по 159 и има ли такива?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    Не че и аз няма да си купя 159 Въпросът е дали ще бъде чистак нова или на 2-3 години - става дума за пари все пак.
    С чисто нова рискуваш да ти съсипят нервите в АИ
    Ще се налага да ходиш до Серес или Солун всеки път, за да си спокоен.
    Иначе като я вземеш на 2г., точно ще е преключила с гаранционните мъки и ще й се нарадваш
    Колкото и да е карана, за 2г. повече от 60-70 000 км няма да са навъртяни, при нормална експлоатация.
    sigpic

Comment

Въпросът е дали ще бъде чистак нова или на 2-3 години -
      Определено на 2-3 год. е по-добре,аз лично така бих направил,на 20-30 000 км. с отсранени детски болести и само караш,е аз съм в по-нисък клас-147 или Браво,ма така ще направя.Цените са почти наполовина,поне при Бравото и 147
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
        С чисто нова рискуваш да ти съсипят нервите в АИ
        Ще се налага да ходиш до Серес или Солун всеки път, за да си спокоен.
        Иначе като я вземеш на 2г., точно ще е преключила с гаранционните мъки и ще й се нарадваш
        Колкото и да е карана, за 2г. повече от 60-70 000 км няма да са навъртяни, при нормална експлоатация.
        Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Определено на 2-3 год. е по-добре,аз лично така бих направил,на 20-30 000 км. с отсранени детски болести и само караш,е аз съм в по-нисък клас-147 или Браво,ма така ще направя.Цените са почти наполовина,поне при Бравото и 147
        20-30000 км. трудно, но докъм 80000 е по-вероятно... След толкова клетви по адрес на Ауто Италия, трябва да съм луд да се оставя в техните ръце!? За около 35000 кинта мога да си взема чудна 159-ка на две години, което е в пъти по-добре от варианта да дам 55-58000 за чисто нова такава (1,9 JTDm 16V)...
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          За около 35000 кинта мога да си взема чудна 159-ка на две години, което е в пъти по-добре от варианта да дам 55-58000 за чисто нова такава (1,9 JTDm 16V)...
          Ми вземи си де! Ама после нема да плачеш като мене. Щото некой ще ти я е "разработил". Ама дали ще успееш и до бензиностанцията да стигнеш е друг въпрос! Риск печели, риск губи! Вьпрос на шанс.

Хората са си казали (нз кои точно хора) "Най-хубавата кола не е Мерцедес... най-хубавата кола е НОВАТА кола"

Не си ли я разопаковаш ти не си е работа...!

Незнам дали си имал удоволствието да си купиш чисто нов личен автомобил, но усещането е невероятно. Ако не си го изпитвал, пожелавам ти го най-искрено! Според мен Алфа Ромео си заслужава само нова от магазина...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
          Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

Малък оффтоп, ако разрешите.
            Колеги кажете, какво значи "ДК номер" от молбата за членчтво в клуба и на какъв e-mail може да се изпрати, а също къде или на каква сметка се плащт тези 60 лв.
            Благодаря - извинявам се.

Иначе по темата - първата нова кола ми е мойта крсавица. Удоволствието да си я купиш от магазина е голямо. Ще си я обслужвам или в Гърция или в Финландия и всичко ще си е ОК.
            Желая на всички колеги, да имат възможност да си купят по една нова Алфа!!!
            Last edited by OgyG; d.m.y г., 18:24.
            Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

Първоначално публикувано от Garvansky Покажи съобщение
              Хората са си казали (нз кои точно хора) "Най-хубавата кола не е Мерцедес... най-хубавата кола е НОВАТА кола"
              Искаш да кажеш, че твоята 159 след 2 години вече ще е по-лоша кола от чисто нова Дачия Логан?! Тва за "новата кола" са пълни глупости. Тоя лаф е тръгнал навремето, когато се е чакало 15 години за нова лада. Старата ми 145 носеше по-голямо удоволствие от много чисто нови модели.
              П.С. А, най-хубавата кола и без това не е "Мерцедес"
              2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщение
                Малък оффтоп, ако разрешите.
                Колеги кажете, какво значи "ДК номер"
                Това е регистрационния номер на колата. СА0159КН примерно.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Искаш да кажеш, че твоята 159 след 2 години вече ще е по-лоша кола от чисто нова Дачия Логан?! Тва за "новата кола" са пълни глупости. Тоя лаф е тръгнал навремето, когато се е чакало 15 години за нова лада. Старата ми 145 носеше по-голямо удоволствие от много чисто нови модели.
                  Е ти чу ли се само кво каза...?
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
                  Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Това е регистрационния номер на колата. СА0159КН примерно.
                    Благодаря колега!
                    А къде се плащат 60 лв.?

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Да колега тук нещата вече изобщо не се връзват
                      няма никаква логика в тези сравнения
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Колеги взех ценовите листи на всички модификаций на 159 с бензинови мотори с стандартно обурудване и цени на допълнителнтите опций също и примерна лизингова схема на модификация на 159.ако иска някой ще му ги пусна сканирани на е-мейл.давайте та лично.ако изка някой да си прави сравнения.лизинговата схема на кола която мен ме интересува.
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от Garvansky Покажи съобщение
                          Ми вземи си де! Ама после нема да плачеш като мене. Щото некой ще ти я е "разработил". Ама дали ще успееш и до бензиностанцията да стигнеш е друг въпрос! Риск печели, риск губи! Вьпрос на шанс.

Не си ли я разопаковаш ти не си е работа...!

Незнам дали си имал удоволствието да си купиш чисто нов личен автомобил, но усещането е невероятно. Ако не си го изпитвал, пожелавам ти го най-искрено! Според мен Алфа Ромео си заслужава само нова от магазина...
                          Карал съм служебни чисто нови автомобили, като например да ти го връчат на 80 км., другият ми го връчиха на 150 - хубаво е И все пак не бих хвърлил току така 20-30000 лева на боклука за 2 години.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщение
                            Благодаря колега!
                            А къде се плащат 60 лв.?
                            Все още никъде и за момента не се приемат нови членове...Ще трябва да изчакаш месец два

Ахххххххх 159....
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

• Хубавите работи бавно стават!

Comment

• колеги,

извинявам се за спама ама кокло е междуболтовото разстояние на джантите на 159-ката?
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X